torstai 26. syyskuuta 2013

Kaikkea diipadaapaa

Viimein sain blogin luotua, vaikka minun olisi pitänyt luoda se jo periaatteessa aikoja sitten, mutta laiskuus taisi iskeä aika moneenkiin otteeseen. Ensimmäinen juttuni täällä saattaa olla hieman kankea tai jotain, sillä olen vasta aloittelija tässä hommassa. Älkää siis ottako heti keihäitänne ja muita aseitanne esiin, vaan antakaa minun nyt yrittää ensin jotain ovelaa ja valmistautua myös siihen, että saan tuhat mursua niskaani taivaalta. 

Luulisin, että päivän jäljiltä ollaan ihan suht hengissä, vaikka vähän on kertynyt tuota univelkaakin. Valvon nykyään melko pitkään ja herään todella aikaisin, joka selittää myös sen, miksi rakas ja ihana tyttöystävänikin huomauttelee siitä, että minulla näyttäisi olevan vähän univelkaa. Pakko myöntää sekin, että nukkumatti on vienyt minut nyt lähiaikoina untenmaille silloinkin, kun ei pitäisi. Esimerkiksi kesken elokuvan. 

Tarkoituksenani on siis tässä blogissa käsitellä enimmäkseen aiheita, jotka liittyvät perus kuulumisiini, cosplay-tapahtumiin, otaku hössötyksiin ja ylipäätänsä siihen, ollaanko sitä vielä elossa vai ei. 

Näin loppuun haluaisin sanoa vielä, että toivon kovasti, että pidätte blogistani. Olisi se sitten ihan aloittelija otuksen tasoista tai ei. Vaikutan ehkä joidenkin mielestä kunnon pullamössötaikinalta, mutta todellisuudessa olen aivan muuta. Ehei, en ole pullamössöä tai muutakaan kummallista löysää mönjää. Olen cosplayta harrastava pieni karvainen otus ja olen ylpeä siitä! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti